TELEFONSKI POZIV ANE I ZVEZDANA MIJENJA SVE: Oboje žele pomirenje, Anđela izvukla deblji kraj!

Ana Ćurčić i dalje u ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem, oprostila bi mu i javnu preljubu!

Vezu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića od samog početka podržavao je Lepi Mića, koji i dan-danas navija za njihovu ljubav, zbog čega je na ratnoj nozi sa Anom Ćurčić, Zvezdanovom bivšom suprugom.

Kako Anđela i Zvezdan više nisu zajedno, Lepi Mića je ubijeđen da bi Ana iskoristila ovu priliku i pomirila se sa Slavnićem, nakon samo jednog njegovog telefonskog poziva:


– Ana bi se pomriila sa Zvezdanom, samo kada bi on obavio jedan telefonski poziv. Znači, da joj on da do znanja da hoće da bude sa njom, ona bi prešla preko svega. Bez ikakvog blama bi mu sve oprostila, jer je duboko i debelo zaljubljena u njega. A i on to sigurno želi – rekao je Mića za Svet.

Mića, također, tvrdi da je Zvezdanova ljubav mnogo jača od Anđeline, ali da on to ne pokazuje, zbog čega ju je izgubio:


– Da je stao iza te djevojke, umjesto što ju je vrijeđao i ponižavao, on bi bio Bog, a Anđela bi pobijedila. Njegova ljubav je zapravo jača od njene, samo je on muško, pa mu je to teže da pokaže, glumi neku muškarčinu. Njemu je imponovalo što je sa tako mladom i lijepom djevojkom. Svakako nije lijepo ono što joj je tamo radio, baš mu je diskreditovao i omalovažavao – objasnio je Lepi Mića.