KRISTIJANA GOLUBOVIĆA STISLO SA SVIH STRANA?! Bivša žena brani da viđa dijete, pun finansijskih problema, ne zna gdje udara!

Kristijan Golubović se nedavno pohvalio kako će opet postati otac i da je Kristina Spalević ponovo u drugom stanju, što mu je ona zamjerila, s obzirom da je trudnoća u ranoj fazi.

Ali, osim što se raduje lijepim vijestima, Golubović se i hvata za glavu, jer su ga žene stisle sa svih strana. Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnila, a njegova bivša supruga, Ivana, traži alimentacije i brani mu da viđa kćerku, kako piše Svet.

žena, Pretnja, Silovanje, Kristijan Golubović, Farma

– Ivana je jako kivna na Kristijana, nikada nisu izgladili odnose. Njega najviše boli što mu gotovo uopšte ne da da vidi kćerku Veru. Stalno traži neki novac i nikad joj nije dovoljno. Njega najviše nervira što mu prijeti djetetom. Ona ga optužuje da ne daje alimentacije, dok on tvrdi da, kad god se sjeti, pošalje neki novac. Ivana ne razumije njegovu situaciju, mnogi projekti su mu otkazani nakon spota koji je snimio sa grupom Crni Cerak, kao i emisija koju je vodio. Čovjek ne zna gdje udara. Kada mu je Kristina saopštila da je ponovo trudna, bio je sretan, ali nije znao kako će sve to da izgura. Kristina mu svakodnevno govori kako treba mnogo para za drugu bebu, a možda i veći prostor – govori izvor za Svet.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović

Alo/Svet