“KAKVA JE OVO SRAMOTA!” Nakon emisije na Pinku, Aleksandra doživjela slom! Javno se obratila zbog bruke i užasa!

U emisiji “Narod pita” sinoć je gostovala pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić, zajedno sa Lepim Mićom i Bojanom Simićem, a u studiju je trebalo da se pojavi i njen vjerenik Filip Car, međutim, zbog smrtnog slučaja je otkazao gostovanje.

Aleksandra je odgovarala na brojna pitanja voditeljke Dušice Jakovljević, kao i gledalaca koji su se uključivali u program telefonskim putem, a poziv jedne gledateljke izazvao je veliku pažnju.

Gospođa koja je pozvala otkrila je da prema izvjesnim numerološkim predviđanjima Aleksandri u avgustu ove godine slijeduje trudnoća, i to blizanačka, na šta se Nikolićeva nasmijala.

Ipak, iako su u pitanju samo nagađanja i predviđanja, snimak je na mrežama izazvao gomilu komentara, a pojedini su bili u najmanju ruku užasni i sramotni. Upravo to je primijetila i Aleksandra koja se ovim povodom oglasila na Instagramu, odmah nakon završene emisije.

– Aleks je toliko potrošena radi primanja cijele albanske zajednice u svoju mačkicu, da ne može zatrudniti sa Carem do 2100. godine – glasio je sramotni komentar na koji je Nikolićeva odgovorila.

Aleksandra Nikolić
– Kakva je ovo sramota! Ja sam zatečena koliko mržnje ima u ljudima! Ja vam ipak želim sve najbolje i puno djece – poručila je dostojanstveno Nikolićeva uz emotikon srca.