MAJA I BILAL POSTALI NERAZDVOJNI! Nakon haosa sa tetovažom uživaju u prirodi, Marinkovićeva se pohvalila novom fotgrafijom!

Maja Marinković i Bilal Brajlović podigli su prašinu kada je ona objavila fotografiju sa “nepoznatim” muškarcem iz kreveta.

Iako su mnogi mislili da je Maja objelodanila prevaru Bilala na Instagramu, istina je zapravo potpuno drugačija.

Brajlović se ponovio tetovažom, a ljubavni par je iskoristio to za dobar marketing ali i kako su rekli, šansu da vide šta im ljudi zaista iskreno misle.

Maja Marinković, Bilal Brajlović

– Namjestili smo sve to, kao što vidite ja sam se istetovirao, namjerno smo to uradio da vidimo ko je za a ko je protiv nas. Ja sam momak s krilima i trenutno letimo visoko. Mnogi su se oglasili i iznijeli svoje pravo mišljenje. Sada smo vidjeli ko je uz nas. Bilo je raznih poruka, ali ja sam vidio šta sam htio. Ja i Maja smo zajedno i ostaćemo. Selimo se za Sarajevo.

Ljubav između bivših zadrugara cvjeta a nedavno su otkrili da se Marinkovićeva seli za Sarajevo.

Danas su svoje fanove obradovali novom fotografijom koja je dokaz da su sve vrijeme nerazdvojni, ali i da uživaju u prirodi i lijepom vremenu.

Maja Marinković

Podsjećanja radi, Bilal i Maja bili su u ljubavnoj vezi u Zadruzi, sve dok Brajlović zbog povrede nije napustio rijaliti kada ga je ona prevarila sa Filipom Carem. Nakon njegovog povratka na imanje ostali su u korektnim odnosima, ali se pomirenje dogodilo tek nakon izlaska iz šeste sezone. Od kako su svojoj ljubavi dali novu šansu, nerazvdvojni su a kako su priznali, prave ozbiljne planove.

Kurir.rs