KONAČNO PROGOVORILA O POLJUPCU SA ZVEZDANOM! Aleks priznala šta se desilo u izolaciji: “Uplašila sam se!”

Aleksandra Nikolić gostovala je u emisiji “Narod pita” i tom prilikom se suočila sa sudom naroda. Gledaoci su imali prilike da se telefonskim putem uključe uživo u program i da porazgovaraju sa pobjednicnom rijalitija.

Jedna od gledateljki je podržala Aleksandrino učešće, ali joj je zamjerila odnos sa Zvezdanom Slavnićem. Aleksandra je potom objasnila prirodu njihovog odnosa i šta se dešavalo u izolaciji.

– Što se tiče Zvezdana Slavnića, ja se sa njim nisam poljubila. Na neki način sam terala inat Filipu sa Zvezdanom, pričala sam namerno sa Zvezdanom koji je pored mene bio sa Majom Marinković. Ja znam da je to loša odluka, videla sam klip da deluje da sam se poljubila sa njim, ali je to takav ugao. Nabrojali ste i mene kao devojku koja je bila sa Zvezdanom, nisam bila sa njim, terala sam inat Filipu. Uplašila sam se u jednom trenutku, nisam ga poznavala, ušao je u izolaciju sa nekim stavom da sam gledala da spustim tenziju. Nisam mogla da se poljubim sa njim jer mi se čovek nije sviđao – rekla je ona, pa se osvrnula na Anu Ćurčić koja je Zvezdana ostavila zbog nje:

Aleksandra NikolićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nisam znala da je Zvezdana ostavila zbog mene, nije mi to rekla na početku, kasnije sam to saznala, da je ona njega ostavila zbog mene, Dejan mene zbog Zvezdana. Ne znam zbog čega, najnormalnije sam pričala sa njim. Stojim iza toga da je flert postojao u izolaciji, ali nisam osetila ništa – rekla je Aleksandra.