“DOSTA SAM STVARI SAZNAO O ANI NAKON IZLASKA” – Ivan Marinković riješio da progovori: Iznio strašne informacije

Najgledaniji rijaliti na Balkanu, ”Zadruga 6” završio se prije nekoliko dana, ali po svemu sudeći, tenzija među zadrugarima sve je prisutnija. Jedan od najistaknutijih komentatora, Ivan Marinković, prokomentarisao je kakvo mišljenje ima o novonastalim situacijama i zategnutim odnima među zadrugarima.

Stupio si u kontakt sa sinom Željkom, kako je došlo do tog susreta i da li su se strasti između tebe i Miljane stišale?

– Sve se spontano desilo, Miljana i Bebica su bili u Beogradu, mi smo kafu popili. Sa Željkom se čujem svaki dan. S Marijom sam najviše u kontaktu zbog njga. Videćemo da li će on kod nas u Beograd, ili ću ih ja posetiti u Nišu da ga vidim. Sve u svemu, izgladili smo odnose zbog njega, sad je sve u najboljem redu.

Više puta si istakao da ti je mišljenje tvoje verenice od velike važnosti. Da li je ona pronašla neku zamerku kada je u pitanju tvoje učešće?

– Nije konkretno zamerila ništa, ali po svemu sudeći, mislim da će tek reći na čemu mi zamera. Sad mi je dobacila da nisam bio dovoljno pokvaren, poput pojedinaca, ali možda mi je i krivo jer nisam bio suroviji prema nekima.

Ivan MarinkovićFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

Maja Marinković i Bilal Brajlović obnovili su svoju romansu, ona je otputovala kod njega u Sarajevo odakle objavljuju svoje svakodnevne aktivnosti. Kako to komentarišeš?

– Maja se folira, nju boli uvo. Uvidela je da ne može da se ubaci ni kod Janjuša, ni Cara, pa je sikoristila prostoir tamo gde je moguće da bude. On je dokazao da je zelen, kako sam i sam mislio. Pokazao je da mu se emocije nisu ugasile. Ne smatram da će ostati zajedno.
U rijalitiju si često protivrečio Ani Ćurčić, te je zbog toga vaš odnos bio poprilično buran.
Kako je tvoje mišljenje o njoj, nakon svega?

Dosta stvari o njenom životu sam saznao nakon što sam izašao iz rijalitija. Ne bih rekao da imam gore mišljenje nego pre, ali sam utvrdio ono što sam i mislio. Ona je jedno obično go*ance, koje je spremno ušlo u rijaliti. Pokušavao sam da pronađem neku njenu svetlu tačku, ali nisam je našao. Ona je vrlo isplanirana žena, pogotovo kada je u pitanju njen život sa Zvezdanom.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Nisi bio pristalica prijateljstva Ane Ćurčić i Zorice Marković, te si isticao da će njihovom prijateljstvu ubrzo doći kraj. Da li misliš da je sada početak njihovog distanciranja?

Jedna drugu ne mogu očima da vide. To je bio međusobni interes. Zorica nije uspela da bude ništa u rijalitiju, osim jedne podle budale, kojoj se svako smeje. Ana je tipovala Zoricu da bude njena prijateljica, kao bi njena priča otišla etar. Od toga nema ništa, vidim da je i kuma umešana tu. Ona je obično zlo!

Foto: Srbija Danas

Rat Lepog Miće i Dj Tamaris uveliko traje, na čijoj si strani?

Tamaris je jedna obična provincijalka. Ona je propali Dj, to svako zna. Njena majka je molia Miću da popiju kafu sa njim. Mislim da sam bio gori prema njoj od njega. Bili smo dobri prema njoj dok nije počela da se druži sa Anom i Zoricom. Dokazala je da je obična klimačica glave.