ŠOK! OVAKO DANAS IZGLEDAJU MIKA I GIBA Promenili pol i ful se našminkali, majka Rada ponosna: “Prave su LJEPOTICE, hvala doktoru”

Bivši učesnici rijalitija “Zadruga”, blizanci Mika i Giba Vasić promijenili su pol, a njihova majka Rada im je najveća podrška, tako da je sada na svojim društvenim mrežama podelila fotografiju sinova, koji su danas žene i zovu se Ivana i Ana, piše Blic.rs.

– To su moja djeca, ja prvo gledam da su one srećne, da su mi žive i zdrave, a ko se smeje nek se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile pol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno pričati. One žive u Njemačkoj, sa njima se čujem dva-tri puta dnevno i sada kada je Rade, moj muž, u bolnici ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dvije se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promijenile pol, to je jača sila, one trebaju da se pojave u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su danas prave ljepotice i liče na majku.

– One liče na mene, ali samo nemaju moj jezik, ja imam britak jezik i to je to, one ga nisu naslijedile od mene. Ja sam sve ovo podržala i ko podržava moju djecu, podržala ih je i cijela familija. Ako podržavaš mene i moju djecu tebi su otvorena moja vrata, a ako ne podržavaš, vrata su ti zatvorena! Ne mogu ja da podržavam nikoga ko ne podržava moju djecu, cijela familija ih je podržala, ja sada imam pet kćerki i jednog sina, cijela porodica mi je rekla, ako je vama lijepo nama je još ljepše, da ste vi meni živi i zdravi, ko se smije nek se smije, a vi gledajte vaše… I komšiluk podržava sve i to mogu da pozovem da vidite, sve kuće naši Srbi, sve kuće oko nas. Svi nas podržavaju, oko naše kuće su više i naša familija nego što su komšije. Pisali su po komentarima da sam ja kriva. Za šta sam ja kriva? Šta ja mogu da budem kriva? Ne znam da li je narod svestan kako ja kao majka mogu da budem kriva za to – pričala je Rada za domaće medije svojevremeno.