KOMŠIJE OTKRILE NOVE DRAMATIČNE DETALJE IZ ĐENOVIĆA! Roditelji najurili Anđelu, ne žele da vide Zvezdana, a ovako je šetala ulicom

Anđela Đuričić, koja je diskvalifikovana iz Zadruge zbog divljačkog napada na Maju Marinković, brže-bolje se vratila iz Crne Gore u Srbiju. Crnogorka je tek dvije nedjelje poslije izbacivanja iz rijalitija otišla u Đenoviće da se vidi sa roditeljima, ali su je, kako kaže komšija, skoro protjerali odatle.

– Ma ona je protjerana odavde. Došla je tu na valjda dan, čuo sam da se šepurila, a vala joj se niko nije htio javiti. Moja žena je sklonila poglede od nje, nije htjela ni da je pozdravi – rekao nam je komšija koji nije bio nimalo raspoložen da priča o njoj.

– Nemojte me pitati. Muka je to, kao da je moja, obrukala nas je. Nisam ja to gledao, ali svi pričaju šta je radila – rekao je i teškim koracima se udaljio od nas.

FOTO: PRINTSCREEN/HYPE TV

– Ma čula sam da se odmah vratila za Beograd. Nju nije briga uopšte što su njeni protiv onog Zvezdana. Ne žele tog ni da vide u Đenovićima. Ne bih ni ja voljela da ga sretnem. Čula sam da njeni ne žele nikad u Đenoviće da dođe – rekla je Mara, starija žena, koju smo sreli nekoliko stotina metara od Anđeline kuće.

Mlađi ne žele da pričaju o Đuričićevoj, jedan mladić nam je rekao da je ona išla s njim u školu i da je bila sasvim drugačija, kao što je bila u prvoj sezoni rijalitija kad se pojavila, a ovakvu Anđelu, slobodnih shvatanja, nije poznavao.

Podsjetimo, Anđelu je na aerodromu, po dolasku u Crnu Goru, dočekao brat. Nakon toga, Anđela se video snimkom oglasila iz kuće, ali zajedničke fotografije sa roditeljima nije dijelila.

(Kurir.rs)