ANA KORAĆ NOVOM OBJAVOM OPRAVDALA DUGOGODIŠNJU TITULU! Zar je moguće da neko samo nekoliko mjeseci nakon porođaja izgleda ovako? ŠOK!

Ana Korać ne krije koliko uživa u porodičnom životu sa svojim sinom i suprugom koji se svakodnevno trudi da joj uljepša život.

Oduvijek je važila za jednu od najljepših na javnoj sceni, a svojim fotografijama je mamila uzdahe svojim pratiocima a na Instagramu sa kojima nerijetko dijeli lijepe trenutke.

Nedavno je otišla na prvo porodično putovanje a za Kurir otkrila kako izgleda njen život od kada je postala majka.

– Ovo je definitivno najbolje ljetovanje u mom životu. Sin jeste mali, ali obožava more, a najviše voli da je u vodi. Kupamo se svaki dan u Jadranu, šetamo se plažama, mazimo, ljubimo, jednostavno uživamo. Tačno zna ujutru kad se probudi da slijedi uživancija na plaži i odmah guče, maše rukicama da što prije krenemo do mora.

Koraćeva je danas obradovala svoje pratioce još jednim oglašavanjem, kada je pokazala vitku figuru nakon samo nekoliko mjeseci od porođaja.

Ana Korać
Ana je u drečavom bikiniju i šeširu zablistala, otkrila izvajano tijelo, dok sa lica nije skidala osmijeh. Sudeći po fotografijama novopečena mama je opravdala dugogodinju titulu jedne od najatraktivnijih djevojaka na javnoj sceni.

Ana Korać

Kurir.rs