“OBIČNA LJIGA!” MIKICA BOJANIĆ NA ŽURKAMA U “ZADRUZI” RADIO OVO: Nakon toliko vremena iznijete šok tvrdnje!

Sinoć je u emisiji “Narod pita” voditeljka Ivana Šopić ugostila Marka Petruševića Petrućija i Anastasiju Stanojević Palčicu.

Telefonskim pozivom se u program uključio naredni gledalac iz Jagodine.

– Palčice kakvo mišljenje imaš o Mikici i Ivanu? – pitala je Ivana.

– Gotivim Ivana i Jecu, pozdrav za oboje. Nisam znala da je Ivan prestao da pije, svaka mu čast na tome i dosta se promenio i fizički i psihički. Nije bio samo da psuje i vređa i izaziva na konflikte. Komentarisao je u njegovom stilu i jako mi se svideo ove sezone – rekla je Palčica.

– Mnogi su komentarisali da je odnos Milice Veselinović i Mikice čudan – rekla je Šopićka.

Mikica BojanićFoto: YouTube/Zadruga Official

– Nije uspeo u muzici, pa je došao u rijaliti. On je takav i napolju. Mislim da je čak imao kočnicu jer ima kamera. Ja svog tatu da gledam kako udara klinke po zadnjici, komentariše njihov izgled i dužinu suknjice, na žurkama kako igra sa dosta mlađim devojkama meni ne može biti okej. Kompleksaš je, vređao me je najstrašnije moguće, baš obična ljiga – rekla je Palčica.

– Ja ih obojicu gotivim, nisam video da Mikica muva ribe. Milica može da mu bude ćerka, nije da mu se sviđa – rekao je Petrući.

– Izjavila sam da je jedan stariji oženjeni čovek izjavio da bi bio sa Milicom i držim se toga, ali neću reći ko – rekla je Palčica.

Anastasija Stanojević PalčicaFoto: YouTube/Zadruga Official

– Mnogi su mislili da misliš na Zvezdana – rekla je Šopićka.

– Možda, ali iz poštovanja prema Milici koja mi se poverila neću reći – rekla je Palčica.