TRAŽILA HITNU ZABRANU PRILASKA NJOJ I NJENIM SINOVIMA: Zorica Marković u strahu, prijavila zadrugara policiji!

Pjevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića, a, kako domaći portal saznaje, razlog je to što se osjeća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbjednost svojih sinova Dejana i Ilije.

Kako priča izvor blizak pjevačici, Zorica je Ivana prijavila nakon emisije Narod pita u kojoj su zajedno gostovali u noći između 16. i 17. juna, u studiju televizije Pink na Dedinju.

– Zorica se plaši za svoju i bezbjednost svoje djece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način prijetio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih “fanova i podanika” koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj djeci – priča izvor.

– Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Također, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju – ističe izvor blizak pevačici.

Kako dalje navodi, Zorica je neko ko ima velikih zdravstvenih poteškoća, zbog čega joj je sve što je Ivan izgovorio još teže palo.

– Ona ima tri bajpasa, to narod zna. Žena je na terapiji, ovakve stvari su za nju posljednje što treba da doživljava, jer može užasno da se završi – ističe izvor.

Podsjetimo, Ivan se u pomenutoj emisiji Zorici unosio u lice i izgovarao najstrašnije uvrede, zbog čega je i obezbjeđenje reagovalo.