ZVEZDAN PREKLINJAO ANU DA BUDU PONOVO ZAJEDNO! Pojavio joj se ispred zgrade, ona se od straha ZAKLJUČALA u stan!

Zvezdan Slavnić traži oproštaj od Ane Ćurčić

Zvezdan Slavnić moli Anu Ćurčić da joj se vrati, kampovao ispred njene zgrade ne bi li je sreo i slao poruke da će se ubiti. Bivši učesnik šeste sezone rijalitija “Zadruga 6”, koji je bio diskvalifikovan nedjelju dana pred finalno veče zajedno s mladom ljubavnicom Anđelom Đuričić, sada želi da se vrati na staro. Odmah nakon što je njegova partnerka otišla kod roditelja u Crnu Goru, kada su i raskinuli, on se bacio na moljenje bivše da mu oprosti sve i da ponovo budu zajedno.

– Anđela je danima bila nezadovoljna odnosom sa Zvezdanom. Sve joj je postalo tijesno i sve što su oni radili zajedno za nju je postala rutina. Rekla mu je da mora da ode kod svojih, da malo razbistri glavu, da razmisli o svemu. Zvezdan je postao svestan da ne može da isprati Anđelin tempo, kao i da će na njenom putu ka uspjehu on u svojim godinama postati suvišan. Anđela je otišla kod roditelja i brata, što je njemu bila idealna prilika i šansa da raskine s Đuričićkom, pokuša da dođe do Ane i popriča s njom ne bi li uspio da je ubijedi da ipak treba da se izmire i nastave tamo gdje su stali – počinje izvor blizak porodici Slavnić koji je dobro upućen u sva dešavanja iza kulisa, pa dalje nastavlja:

– Iako je Anđela insistirala da joj kaže zašto želi pauzu u vezi, nije joj se javljao. On je zapravo smišljao plan. Došao je do Aninog broja. Nazvao ju je na telefon, misleći da će se ona javiti, ali kada je čula njegov glas, prekinula je vezu i blokirala ga. On nije odustao, došao je kolima ispred njene zgrade. Komšije su ga vidjele i odmah su javile Ani da je on tu. Uplašila se i nije izlazila iz stana. Razmišljala je da li da siđe i sve mu saspe u lice, ali onda se predomislila, imala je dozu straha da joj ne naudi. Ipak je ostala u stanu, zaključana. Nije čak ni Acu Bulića nazvala da mu ne pravi probleme.

Izvor blizak bivšim supružnicima nam na kraju priča i kako je sin Moke Slavnića reagovao na ignorisanje.

– Imao je Zvezdan sreće, Ana nije htjela da zove policiju, kada je vidjo da je nema, otišao je i poslao poruku da će nauditi sebi ako ne budu razgovarali. “Ana, desiće se veliko zlo, vjeruj mi. Ti znaš da ja ne pucam uprazno. Molim te, javi mi se. Nemoj da dopustiš da naudim sebi”, glasila je jedna od poruka upućenih Ani, na koju ona nije odgovorila. Ona je sada u strahu. Jedva da i na prozor pomoli glavu. Hoće da završi obaveze oko emisija na Pinku, pa će da otputuje negdje da bi pobjegla od njega, barem na neko vrijeme. Zna kakav je, i zna da neće odustati dok se ne bude sreo s njom oči u oči – završava naš odlično obaviješten izvor.

Republika