PONOVO SE OGLASIO ZVEZDAN POŠTO JE DOBIO ŠUT-KARTU: Evo šta kaže o SVAĐI sa Anđelom i šta će uraditi s NJENIM stvarima! NIJE KRAJ?!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, stavili su tačku na svoju vezu, a Anđela se odmah vratila za Crnu Goru kod svojih roditelja.

Anđela se oglasila povodom raskida, a sada je Zvezdan prvi put progovorio o raskidu i otkrio da će ona uskoro doći po svoje stvari.

– Ne želim da pričam o našem raskidu javno jer ne znam da li je konačno ili ne. Anđela će doći po njene stvari, ali to je to između nas. Snimili smo jednu emisiju i na tome ce ostati, to je stalo. Ne znam da li je definitivno kraj sa Anđelom, desila se svađa, ali ne mogu da otkrijem detalje jer nije u redu prema njoj. Ne znam samo do kada će gospođa (Ana) da priča o meni i da me blati na takav način. Svi znaju šta se sve desilo u “Zadruzi”, a ja o njima otkad sam izašao niti pričam niti ih pominjem, dok one o meni – rekao je Zvezdan za, a onda spomenuo tužbe koje je Ana navodno pripremila.

– Meni ni jedna tužba so sad nije stigla, sa Anom nemam nikakav kontakt, niti želim da imam, a sada nemam ni sa Anđelom – rekao nam je Zvezdan. Podsjetimo, Anđela Đuričić otišla je u rodnu Crnu Goru kod roditelja, dok je Zvezdan ostao u stanu oca Moke Slavnića.

Blic