“ZNALA SAM DA JE DEJAN PROMIJENIO VJERU” Aleks Nikolić više neće da ćuti! Evo šta kaže o snimku u kom je javno RASKINUO s njom

Pobjednica šeste sezone “Zadruge” Aleksandra Nikolić progovorila je o razdvojenosti od vjerenika Filipa Cara, koji je trenutno u rodnoj Hrvatskoj, te bivšem dečku i prošlogodišnjem pobjedniku Dejanu Dragojeviću, piše Blic.rs

– Odvojeni smo Filip i ja. Mora on malo da bude sa svojom porodicom, ja sa svojom porodicom, da ispoštujem i emisije ovde… Nadam se da ćemo se uskoro spojiti. Svadba? Vidjećemo kad će biti – kazala je Aleksandra Nikolić, pa spomenula bivšeg.

– Dejan mi nije čestitao pobedu. Komentari su takvi, užasni, kao da sam ja samu sebe proglasila pobjednicom, a ne da me je narod izglasao. Nijedna žena ne bi trebalo da dobija ovakve poruke. Ovo je… Bože sačuvaj! Ljudi me hejtuju jer sam pobijedila, htjeli su nekog drugog da vide na prvom mjestu – istakla je Aleks pred kamerama pred snimanje emisije Ognjena Amidžića, a onda joj je Ana Ćurčić prekinula intervju.

– Ćao, Aleks! Jesi dobro? – rekla je Ana, pruživši joj ruku.

– Ćao, Ana! Odlično sam, ti? – kazala je Aleks sa osmjehom na licu, pa progovorila o novcu od “Zadruge” i Dejanovom pronalaženju u islamu i snimku koji je svojevremeno objavio, u kojem raskida sa njom.

– Jedan dio novca ostavljam za stan za majku, da sredim stan. Drugi dio za biznis, a treći ću sačuvati. Moja majka je pozdravila Filipa kad ga je vidjela, prihvatila je da je on moj izbor. Znala sam sve o Dejanovoj vjeri, naravno da sam znala, ali ja nisam neko ko odaje nečije tajne. Klip koji je objavio gdje raskida sa mnom nisam gledala. Nije me to zanimalo – zaključila je Nikolićeva.