ŽELJKO MITROVIĆ POTVRDIO DOLAZAK NOVOG FORMATA: Otkriveno šta će se EMITOVATI umjesto Zadruge

Na radost ogromnog broja gledalaca!

Šesta sezona “Zadruge” je završena. Publika je izabrala pobjednika i to je Aleksandra Nikolić.

Podsjetimo, ova sezona popularnog rijalitija završila se ranije nego proteklih godina, zbog tragedija koje su zadesile našu zemlju.

Nakon masakra u školi, kada je ubijeno devetoro djece i domar, a potom još jednog kod Mladenovca, kada je stradalo još osam ljudi, vlasnik “Pink” televizije, Željko Mitrović, donio je odluku, na preporuku predsjednika naše države, Aleksandra Vučića, da ukine ovakvu vrstu programa.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Željko Mitrović tada na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Mnogi se pitaju – šta dalje? Vlasnici Pink televizije, Željko i Milica Mitrović su dali odgovor na to.

– Uveliko pravimo i spremamo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu – najavio je Željko na Instagram profilu, koji je svojoj supruzi Milici na superfinalu uručio krunu.

– Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od cele produkcije televizije Pink, kao najzaslužnija za senzacionalni uspeh ovogodišnje “Zadruge” sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori! Bravo ljubavi! Volim te – poručio je Mitrović.

Velika šefica, Milica Mitrović, otkrila je da će se tokom ljeta i dalje emitovati emisije vezane za “Zadrugu”.

Fanovi rijalitija su joj u komentarima ispod objave na Instagramu, koja se tiče finala “Zadruge”, pisali da žele da se nastave emisije koje su bile i prethodnih pet sezona, a Mitrovićka je potvrdila da hoće:

– Biće – kratko je napisala ona i time otkrila šta će se emitovati po završetku “Zadruge 6”.