PRVO OGLAŠAVANJE POBJEDNICE ZADRUGE: Evo šta je objavila, “NE ZNAM NA KOJI…”

Aleksandra Nikolić pobijedila je u rijalitiju “Zadruga 6”, a sada se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

Aleksandra se zahvalila glasačima koji su se doveli do trona, te navela kako je pobjeda u rijalitiju njena velika šansa u životu.

– Ne znam na koji način da Vam se zahvalim , jer ne mogu da Vam se odužim za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili… Još uvijek ne mogu da se naviknem na to da je trofej moj ( VAŠ ) više bih rekla Vaš draga moja podrško, moja druga porodice. Volim vas i ostanite uz mene. Koračamo kroz jednu novu životnu priliku . Hvala Zadruzi na svemu ..Dali ste mi priliku da pokažem pravu Aleksandru – napisala je Nikolićka uz fotku sa finala.

Podsjetimo, Aleksandra Nikolić javno je ostavila Dejana Dragojevića u “Zadruzi 6”, pa stupila u vezu sa Filipom Carem, koji ju je nedavno i zaprosio u rijalitiju. Aleksandra je juče nakon proglašenja pobjede prokomentarisala svog bivšeg dečka Dejana:

– Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću – istakla je Aleks.

Drugoplasirana u superfinalu bila je Ana Ćurčić, dok je treće mjesto zauzeo Bilal Brajlović.

Kurir.rs/Blic