VJENČANJE ZAKAZANO 11. U CRNOJ GORI – kontroverzna zadrugarka izgovara sudbonosno “Da”: Otkrila detalje

Jovana Tomić Matora je izgleda konačno pronašla ljubav svog života Anitu Stanojlović. Njih dvije su se upoznale u “Zadruzi 6” i Anita dugo nije odmah znala da će se upustiti u svoju prvu istopolnu vezu u životu upravo sa Matorom. Ona je prvo jurila Marka Markovića, pa je potom jedno kratko vrijeme bila i sa Lazarom Čolićem Zolom, da bi ponom uplovila u donos sa matorom.

Na početku je to bila samo afera i eksperiment, ali je Anita shvatila da ne može da živi bez Anđele.

One sada planiraju i svoje vjenčanje.

Jovana Tomić Matora, Anita StanojlovićFoto: Srbija Danas

Iako su mediji spekulisali da će se vjenčati u Holandiji, istina je da će životno partnerstvo sklopiti u susjednoj Crnoj Gori u kojoj su istopolne zajednice postale legalne zakonom iz 2020. godine.

Matora je gostovala kod Sanje Marinković i otkrila datum i mjesto vjenčanja.

– Venčanje će biti 11. u Crnoj Gori. Ne želim mnogo da otkrivam. Biće kao iz bajke – otkriva Matora.

Sanja Stanković o vjenčanju bivše djevojke

Matora je otkrila jednom drugom prilikom da neće zvati svoju bivšu djevojku Sanju Stanković na vjenčanje. Tvrdi da ne želi o nijednoj svojoj bivšoj da kaže ijednu ružnu riječ. Sanji želi sve najbolje, te je ponovila da joj nije bilo lako i da je plakala kada je čula da se Sanja udaje dok je bila u Zadruzi. Sa druge strane, Sanja je bila oštrija u komentaru na vijest o venčanju: “Ona i ja nismo zajedno već tri godine. Mislim da nema potrebe da me ljudi više pitaju za nju. Svako je nastavio dalje” – rekla je kratko Sanja.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović, Sanja StankovićFoto: Srbija Danas