“U ŠOKU SAM KAKVE SAM INFORMACIJE SAZNALA!” Anđela najavila suočavanje sa Anom oči u oči – uskoro padaju maske

Anđela Đuričić je otpočela zajednički život sa Zvezdanom Slavnićem nakon što su diskvalifikovani iz rijaliti programa “Zadruga”. Međutim, njihova ljubav nije opstala u spoljnom svijetu i njih dvoje su raskinuli. Anđela je otišla u Crnu Goru kod svojih roditelja, dok je Zvezdan ostao u Beogradu.

Anđela se okrenula poslu i spremna je da gradi sebe u ulozi voditeljke. Sada je otkrila da li bi u svojoj emisiji ugostila suparnicu, Anu Ćurčić.

– Mislim da će moja prva emisija imati jako dobar odjek, ne samo zbog koncepta emisije, već i zbog mog prvog gosta. On je sve vreme u senci rijalitija, tu je stalno. Ne dobija toliko pravo glasa, ali kod mene će dobiti. Ja otprilike znam neke stvari koje su se dešavale, a neke ću i ja saznati u emisiji. Tajne su ozbiljne, što se tiče nečijeg života, koje su nama predstavljene totalno drugačije unutra, nego što su se stvarno dešavale. Mislim da će posle te emisije da nastane haos – rekla je Anđela.

– Ako te do sada nije pozvala Ana, sad će te pozvati i ona i kuma i svi – rekao je Memo, a Anđela se nasmijala.

Anđela ĐuričićFoto: Youtube printscreen/HYPE TV

– Dobro, neka me pozovu. Nemam problem s tim. Ne bih ništa rekla kada bi me pozvala, nemam ja šta da pričam sa njom, ni sada, a nikada nisam ni imala sa njom o čemu da pričam. Zna se ko je trebalo da priča sa njom – rekla je Anđela, a voditelj ju je upitao da li bi ugostila Anu u emisiji:

– U ovim trenucima možda ne bih, ali kroz neki vremenski period zašto da ne. Posao je posao. Zašto da ne pričamo o nekim životnim stvarima. Sada dok je sve sveže ne bih, ali kroz neki vremenski period zašto da ne – rekla je Anđela.

– Ja sam u šoku kakve sam sve informacije saznala, koje će oni tek saznati, pa će onda oni da se pitaju i da slažu kockice, “aham zato je ono bilo onako, zato je ona rekla ono”. Onda se poslože kockice i priča ima smisla na kraju. Meni su se posložile kockice što se tiče nekih situacija koje su se meni ove godine dešavale, zašto su se dešavale i da nije sve baš bilo tako slučajno. Verujem da će se i drugima otvoriti oči, kome nisu bile otvorene – rekla je Đuričićeva.

Anđela ĐuričićFoto: Youtube printscreen/HYPE TV

Memo je upitao Anđelu kakvo joj je zdravlje i da li je iscrpljena.

– Mnogo! Tamo sam sedam meseci bila u centrifugi. Pod stresom sam spavala i budila se i živela. Sve mi je bilo stresno, pa čak i da popijem kafu ujutru, zato što dobijem hiljadu novih informacija, laži i spletki. Baš sam iscrpljena. Sada i kada kod kuće spavam, ne spavam mirno, imam snove i vraća mi se sve što mi se dešavalo. Organizam preživljava veliki stres, ali vremenom će se već to rešiti – rekla je Đuričićeva za “Hype” u emisiji “Mlin sa Memom”.