VEČERAS PADAJU MASKE! Paklena trojka stiže u “Narod pita” – gledaoci će ih izrešetati pitanjima!

Nakon završetka šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”, gledaoci su navikli da se svako veče druže sa bivšim zadrugarima u emisiji “Narod pita“.

To je prilika da gledaoci razgovaraju sa rijaliti učesnicima o dešavanjima na velelelpnom imanju u Šimanovcima i da pretresu najbitnije teme.

Večeras će emisiju voditi Darko Tanasijević. On će u studiju ugostiti Mikicu Bojanića, Milicu Veselinović i Nenada Lazića Necu. 

Neca je u Bijeloj kući bio u odličnim odnosima sa Anom Ćurčić, pa će sada pred kamerama otkriti kako se odvija njihov odnos nakon rijalitija. U rijalitiju je bilo “peckanja” između Mikice i njega, pa će biti zanimljivo ispratiti šta će se dešavati u emisiji.

Milica je obilježila prethodnu sezonu svojom ljubavnom pričom sa Bilalom Brajlovićem. Međutm, nakon rijalitija on je obnovio romansu sa Majom Marinković i nije se ni javio Milici. Ona će večeras u emisiji otkriti šta se dešava između Brajlovića i nje.

 

Takođe, mnogi su komentarisali da postoje “varnice” između Milice i oženjenog Mikice, pa će oni večeras staviti tačku na nagađanja i odgovoriti na sva pitanja gledalaca o ovoj temi.