“KARIĆ JE PRIJETIO DA ĆE ME POJESTI MRAK!” Šavija prvi put otkrila stravične detalje kobne noći – Nisam shvatila ozbiljno!

Nataša Šavija je gostujući u programu Tv Informera zajedno sa svojom majkom Verom, govorila o traumi koju je doživjela nedavno kada ju je, prema njenim rečima, Stefan Karić mučki prebio na jednoj svadbi u etno-selu “Vrdnička kula”.

Starleta tvrdi da joj je nekadašnji zadrugar uputio jezive riječi i prijetnje, ali da ga ona u početku nije shvatala ozbiljno.

– Kad smo se vraćali za sto, nakon što smo gledali vatromet, kad mi je zamerio za šlic na haljini, rekla sam mu: “Daj, ne lupaj”. Ne mogu da se setim tačne rečenice, ali rekao mi je: “Hočeš da napravim ovde, da te nema, da nestaneš”, nešto u fazonu da me mrak pojede! Rekao je to kao kroz osmeh. Nisam gledala njega tako… Inače, ovo sad prvi put javno izjavljujem – rekla je Nataša na Informer televiziji.

Foto: TV Informer printscreen

Šaviju je dodatno potresao jedan tekst koji je pročitala u jednom domaćem mediju:

– Naišla sam na članak u jednim novinama, gde se neka devojka javila, bili su samo njeni inicijali. U tekstu je bilo navedeno, da joj je tražio broj telefona, a ona nije htela da mu da i onda je on njoj rekao: “Znaš ti ko sam ja, hočeš da saznam sve o tebi, da ti se us*rem u život”. Ne znam da li je taj članak istinit, niti da li ta devojka postoji. Ali ja znam da ja to nigde nisam izjavila. Po tome sam zakjučila da je to njemu praksa.

Foto: TV Informer printscreen

Majka Nataše Šavije zajedno sa kćerkom plakala je tokom njenog gostovanja.

Foto: Srbija Danas