“TAKO JEDAN VODITELJ NE RAZGOVARA!” Napad na Ivanu Šopić – spomenula joj aferu sa zadrugarom, pa osjetila njen bijes

Ivana Šopić je u jednoj od emisija “Narod pita” ugostila Sanju Grujić i Marka Stefanovića. Sanji se nije dopalo na koji je način komentarišu gledaoci, a onda je riješila da uđe u verbalni sukob sa voditeljkom. Iako je Ivana profesionalno radila svoj posao i iznosila činjenice o njihovom odnosu i citirala zadrugare koji su komentarisali njihovu ljubavnu priču, Sanja je odlučila da se obračuna sa njom.

– Jednostavno Ivana, ne dam više na sebe – rekla je Sanja.

– Ko tebe dira? – piala je voditeljka

– Diraš me na primer ti, kada moram da budem otvorena, što pričaš takve stvari i to pričaš na način da ispadne da je to sto postotno istina. Jer stalno daješ neku navigaciju da je to istina. Tako jedan voditelj ne razgovara. Ivana možeš biti uvređena, ali tako voditelj ne razgovara. Gledateljka je rekla: “O Sanji se samo priča rekla-kazala”, ti si rekla “Ne, Viktorija je iznela dokaze”. Ja te pitam kakve dokaze, ti kažeš istinu – rekla je Sanja.

– Sanja ti ne slušaš dobro. Ja znam da je tebi Marko kriv što ti nisi voditeljka, pa ti je sad svaka voditeljka kriva – odgovorila joj je Ivana.

– Meni apsolutno niko nije kriv – odbrusila je Grujićeva.

– Mislim da jeste, jer sam ja čula da optužuješ Marka da je on kriv što ti nisi voditeljka – rekla je Ivana.

– Ja u svađama mogu sve. Mogu biti voditeljka kad poželim, a možda i postanem od septembra, to ćemo videti. Ja samo pričam za tebe, da to uopšte nije lepo. Zato sam te pitala da li je onda istina ono što je Boki (Simić) pričao da ti je kupio stan i automobil, ako je istina ono što priča Viktorija Mitrović za mene, možda je istina i šta je pričao Boki. Ti kažeš: “Nije, ne veruje se u priče”. Ja sam ti rekla kako onda Viktorija ima kredibilitet, ti kažeš: “Zato što je za sebe priznala”. Ja sam ti onda rekla: “Znači o meni priča najveći ljudski šljam”. Ti si onda rekla: “Pozivamo je da iznese dokaze” – rekla je Sanja.

– Sanja ti si sve pogrešno čula. Manipulišeš rečima i mojim i tuđim. Ja ću sa tobom najnormalnije da razgovaram – odgovorila je Šopićeva.

– Ne manipulišem, samo mi je do ovde – rekla je Grujićeva.

– Znam Sanja, ali ja ako Boki nešto kaže, dođem, pitam i on to demantuje. Ti ne treba da pitaš mene, nego te ljude koji su te optužili za to. Mislim da si bijesna na ljude na koje ne treba da budeš – uzvratila je Ivana.

 Optužena mogu biti na sudu, a klevetana mogu biti od strane osoba – odbrusila je zadrugarka.

– Nisam ja nju spriječio da bude voditeljka, to bih te demantovao Ivana – umešao se Marko.

– Što ti demantuješ mene, kad je ona to rekla? Ljudi vi demantujete mene na vaše međusobne opaske – rekla je voditeljka.

 Nebitno, demantujem i nju i tebe. Ja nju nisam sprečio da bude voditeljka. Djevojka se prošle godine pokazala kao jako elokventna, simpatična i djevojka koju kamera hoće. Taj ljubavni odnos je mogao da je prikaže samo u ljubavnom odnosu i kako reaguje u nekim situacijama. Što se tiče voditeljstva, mislim da tu nikad nisam bio prepreka. Nisam osjetio to ni sa njene strane, niti se osećam krivim da sam ja bio prepreka što se tiče tog posla – rekao je Marko.

– Meni je nevjerovatno da vam je kriva gledateljka ili da sam vam ja kriva ako nešto kažem, a to su isključivo optužbe za koje ste optuživani – iznenadila se Ivana.