NOVAK ODVEO JELENU U RAJ, PA OBJAVIO ROMANTIČNE FOTKE: Ovako je Đoković čestitao rođendan supruzi!

Novak Đoković je u Parizu potvrdio status najboljeg tenisera svih vremena, u Londonu će imati priliku da dodatno popravi impresivan učinak na grend slem turnirima, a prije Vimbldona…

Pa, vrijeme je za pauzu! Nedavno je Novak proslavio svoj 36. rođendan, 17. juna je njegova supruga Jelena napunila 37 godina, a to su bili povodi za zajednički odlazak na godišnji odmor!

Novak se odmah nakon osvajanja Rolan Garosa zaputio na egzotično ostrvo u Portugalu i tamo će sa porodicom provesti godišnji odmor između dva velika turnira u kalendaru. Ujedno, na ostrvu San Migel – jednom od devet najvećih koja čine Azore – nastale su fotografije kojima je Novak Đoković na društvenim mrežama čestitao rođendan svojoj supruzi. Pogledajte ih:

Podsjećamo, Novak Đoković ove sezone neće igrati nijedan turnir na travi pre Vimbldona, a moguće je samo da se tokom nekog egzibcionog meča privikava na novu podlogu. To nije ništa neobično za njega, i ranije u karijeri je znao da stigne u London bez učešća na turnirima koji se igraju na travi, a na kraju osvoji najprestižniju titulu u tenisu.

Do sada je sedam puta osvajao trofej koji je sanjao kao dječak, a šansu za osmi pehar u vitrinama imaće između 3. i 17. juna na kultnim terenima u južnom djelu glavnog grada Engleske.