ŠTA JOJ JE SA LICEM?! Aleksandra Nikolić ŠOKIRALA OGROMNOM PROMJENOM nakon izlaska iz Zadruge (FOTO)

 

Naime, ona je na Instagramu napisala emotivnu poruku koju je posvetila njenoj podršci, a dotakla se i njenom takmičenja u rijalitiju.

Nikolićeva je nakon burnih i turbulentnih deset meseci dobila krunu njene rijaliti karijere, a kako ističe, od sada ima velike planove da njena publika upozna njenu pravu stranu.

– Ne znam na koji način da vam se zahvalim, jer ne mogu da vam se odužim za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili. Još uvijek ne mogu da se naviknem na to da je trofej moj i vaš, draga moja podrško moja druga porodice. Volim vas i ostanite uz mene. Koračamo kroz jednu novu životnu priliku. Hvala Zadruzi na svemu. Dali ste mi priliku da pokažem pravu Aleksandru – napisala je pobjednica Zadruge 6.

 

Sada je objavila fotografiju iz lifta. Ono što su svi primetili jeste da je Aleks dosta ljepša i odmornija, što se vidi i po njenom tenu.

– “Kakvo ti je lice, blista”, “Svježija si sada”, “Lijepa si kao ikona” – glasili su samo neki od komentara.

Ono što je primjetno je da njenog vjerenika Filipa Cara nije bilo ni na vidiku, pa su se odmah pojavili komentari da je njihova veza prekinuta čim su kročili u spoljni svet.