“BOLJE BIH SE PLASIRALA DA SAM IMALA…” Zorica Marković iznenadila izjavom, pa otkrila GADOSTI iz “Zadruge”

Pevačica Zorica Marković zauzela je 13. mjesto u posljednjoj sezoni rijalitija “Zadruga”, a sada je oplela po cimerima iz Bijele kuće.

– Oni tamo neće ni kuću da očiste u kojoj žove, štroka. Oni ne skidaju ni šminku. Ja da bih se bolje plasirala trebala sam nekog oralno da zadovljavam ili da imam s*ks. Ne možeš da mi kažeš da niko ne psuje. Neka ih, neka pišu, ako su sretni da se isprazne na nama. Ja poštujem i hejtere, ali kriviti “Zadrugu” za nešto drugo je bruka i sramota – pričala je Zorica Marković u “Novom jutru”.

Inače, Zorica je u superfinalu govorila i o sukobima sa Anđelom Đuričić, koje je imala zbog druženja sa Anom Ćurčić.

– Ja sam to Zvezdanu rekla, da dotičnu ne želim da komentarišem jer da meni neko želi smrt sa moja tri bajpasa, i da želi smrt mojoj djeci… Nakon svega izrečenog, ona je za mene vazduh. Gađala me je, bacala mi je naočare, izazivala fizički kontakt jer se družim s Anom. Ja sam to iskulirala… Kad sam pala u nesvest, ona se izvinila i rekla: “Ja bih se ubila i ne bih živjela da sam kao ti”. To su riječi koje može samo budala da izjavi – zaključila je Zoka.

Inače, Zorica je Ani Ćurčić bila velika podrška u rijalitiju prethodnh mjeseci nakon što je ona ušla u Bijelu kuću kad ju je nevjenčani suprug Zvezdn Slavnić prevario sa Anđelom.