SNIMILI SVOJU PRVU EMISIJU! Zvezdan i Anđela greškom otkrili ko im je gost – čuvali u tajnosti, a onda je kamera uhvatila ovaj detalj

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz rijaliti programa “Zadruga” zbog kršenja pravila Velikog šefa.

Zvezdan i Anđela su riješili da iskoriste svoju popularnost i da zarađuju od društvenih mreža. Redovno igraju mečeve na Tiktoku i na taj način zarađuju novac.

Međutim, to nije jedini izvor njihovih primanja. Bivši zadrugari su ostvarili saradnju sa “Hype” televizijom i postigli su dogovor da pokrenu svoju emisiju. Ovaj projekat će nositi naziv “Na kafi kod Anđele i Zvezdana”.

Anđela Đuričić

Đuričićeva je sada podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu, da je ušla u studio kako bi snimila prvu emisiju.

Iako je ovaj ljubavni par krio ko im je prvi gost u emisiji, kadar koji je podijelila ih je odao. Na stolu je bila poređana kafa i tabla u obliku bokala, a na njoj je pisalo da im je gost pjevač Aca Lukas. Anđela vjerovatno nije primijetila šta je ispisano na tabli kada je objavila video, s obzirom na to da su planirali da drže u tajnosti ime prvog gosta.

Anđela Đuričić

– Zvezdan i ja smo na večeri. Poslije cijelog dana snimanja, stvarno smo umorni. Moram da vam otkrijem da je snimanje prošlo fantastično i oduševićete se kada vidite ko je naš prvi gost – rekla je Anđela u snimku koji je okačila na svom Instagram profilu.