OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ I POSLALA SNAŽNU PORUKU JELENI RADANOVIĆ! Rijaliti učesnica u ŠOKU nakon snimka napada na pjevačevu ženu

Supruga pjevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, napadnuta je od strane bivšeg supruga, ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji.

U emisiji “Paparaco lov” pojavio se snimak nasilja koje je pretrpjela, a na istom se vidi kako je Jelenu bivši suprug zgrabio s leđa, izvukao je iz auta i gurnuo na asfalt. Radanovićka je tada zadobila povrede.

Odmah nakon napada, Slobina supruga je otišla u Urgentni centar, sa sestrom i ocem, a po završenom pregledu izašla je sa zavijenom nogom i izvještajima, što smo na licu mjesta vidjeli.

Ovakvu vrstu nasilja osudila je i Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6” i bivša nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića.

– Stop nasilju nad ženama – napisala je Ana uz snimak na kome bivši suprug povrijeđuje Jelenu.

Ana Čurčić

Podsjetimo, i sama Ana je pred kamerama “Zadruge”otkrivala detalje jezivog psihofizičkog nasilja kroz koje je prošla tokom veze sa Zvezdanom Slavnićem, a po završetku rijalitija, Ćurčićeva je riješila sudski da se obračuna sa njim.

– Zbog svega što se izdešavalo, znate i sami, gledali ste, riješila sam da ga tužim. Okupila sam tim advokata, prikupljamo još uvijek video snimke i dokaze, ali bi trebalo da zabrana prilaska stupi na snagu kroz par dana. Sad sam trenutno prezauzeta, ne stižem da se posvetim samo tome, ali će biti krivično gonjen za sve laži koje je iznosio – rekla nam je drugoplasirana finalistkinja “Zadruge 6”.

Kurir.rs/ Telegraf.rs