SADA JE I ZVANIČNO! Nakon bjesomučnog truda Kačavende, Ana jednim potezom obrisala Milenu iz života: HAOS NE JENJAVA

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nakon što je izašla iz rijalitija iznenadila je mnoge jer se potpuno ogradila od izjava svoje kume Milene Kačavende, u koju se klela dok je bila unutra, što je njenu blisku prijateljicu izuzetno povrijedilo.

Da je zaista poletelo perje na sve strane, svjedoči i to da je Ana otpratila njenu dugogodišnju prijateljicu Milenu sa društvenih mreža, iako ju je Kačavenda mjesecima bodrila i stajala uz nju bjesomučno.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Inače, Ane je prije dvije večeri gostovala u emisiji “Narod pita” gdje je u prvi mah iznijela brojne, kako ona kaže, laži koje je Milena iznijela u javnost dok je Ana bila u Bijeloj kući, zbog čega je Milena osjetila potrebu da se obrati pratiocima javno, gdje je bez zadrške otrkila da je svojoj dugogodišnjoj prijateljici zamjerila, što je nije odbranila od optužbi da je krala novac od fanova.

– Ana jednog trenutka nije ustala i rekla da neće da razgovara o tome, nego je rekla da ne zna, da ništa nije dobila od fanova, da će videti sa mnom u četiri zida. Tolike godine me poznaješ, krvnički sam te branila, znaš da ne bih uzela dinar. Ja sam i Anu i Acu Bulića kontaktirala nakon priča i rekla da demantuju, nisu. Najmanje za sve ovde krivim Anu, krenuli su da joj pune glavu nakon izlaska. Pet sami smo razgovarale, bilo je malo. Ani ne zameram ništa, znam da je prošla užasno težak period. Sve bih uradila isto, na Anu nisam ljuta, teško joj je, nije se najbolje snašla, ali ovaj lajv služi tome da se obratim javno, da zaštitim svoj obraz, imam i ja mamu i decu. Kuma je radila najbolje što je znala. Ovo nije kraj našeg drugarstva, ali ja sam morala da kažem šta znam – rekla je Kačavenda.

Kurir.rs