“ANA I JA NISMO DRUGARICE, NISAM NI HVALA DOBILA!” Kačavenda udarila na Ćurčićevu – ovo je istina o krađi novca

Već danima se u medijima spekuliše o odnosu Ane Ćurčić i Milene Kačavende. Ana je po izlasku iz rijalitija bila iznenađena izjavama koje je njena kuma davala za medije, pa je odmah i demantovala neke od njih.

Tokom emisije “Narod pita” Ani je saopšteno da je Milena uzimala novac od fanova pod izgovorim da će kupiti njoj poklone i obezbediti joj šta joj je bilo potrebno u “Zadruzi”. Ćurčićeva je rekla da novac, a ni pokloni nisu stigli do nje, kao i da su joj fanovi slali priznanice o uplatama.

S obzirom na to da Ana nije zaštitila Milenu od napada po društvenim mrežama i u emisijama, Kačavenda je sada riješila da se oglasi putem lajv uključenja na svom Instagram profilu i da demantuje priče da je uzimala novac. Detaljno je objasnila kakve su se malverzacije dešavale u Aninim fan grupama.

– Želela sam da se povučem ali morala sam da se javim danas zbog svih navoda. Biti drugo mesto nije mala stvar u onom leglu zmija. Da nije bilio mene, ne bi bilo Ace Bulića i ne bi Ana osvojla toliko glasova. Sve je to jedna velika istina! Za sve njene kontradiktornosti, ja sam mesecima radila. Možda jesam preterala, možda sam bila ostrašćena kako je rekla, da sam htela da ga uništi, jesam… Ali, mnogo toga nije tačno. Ono što je spomenula kod Šopićke, rekla sam joj privatno a ona je to rekla javno, zato ću ja sada morati da spomenem. Ja sam bila drug do koske i do zadnje kapir krvi. Od danas, sve što bude rečeno a da nije istina, zakonski ćemo rešavati. Ja nisam profesionalni PR ali očigledno mi nije išlo toliko loše, maksimalno sam se trudila – govorila je Milena i nastavila:

Milena KačavendaFoto: Instagram Printscreen/milenaacademy

– Za novac i za one priče ja prvi put čujem. Ja ne znam ko su ljudi iz grupe “Feniks”, niti sam učlanjena iz te grupe. Meni su Aca Bulić i Anina ćerka rekli da su u pitanju prevaranti, te sam sve blokirala jer me takve stvari ne interesuju. Nakon toga nastala je grupa “Lavice”, a o Hristini iz Bujanovca, govoriću posebno. Bila je plaćena za to što je radila, a ja to nisam ni znala. Poslednje dve nedelje, ta grupa je radila protiv mene. Osuđivali su me, na primer, zašto sam rekla da Bulić ima suprugu kod kuće, jer to šteti Ani… Na kraju sam bila blokirala i izbačena iz te grupe. U jednom momentu su govorili da mi je loš odabir za haljinu… – nastavljala je Milena.

– Mislila sam da sam zaslužila jedno “hvala”, od Ane a koje nisam dobila. Ta neka iz Bujanovca ispada da je bitnija od kume koja je tu 30 godina. Novac nikada nisam uzela, a jednom kada sam na Instagramu napisala da neko ukoliko neko želi da joj pošalje poklon da se obrati meni, njena ćerka me je zamolila da obrišem jer ispada da prosim. Neka mi neko da potvrdu da sam uzela novac – izjavila je Milena.

Milena KačavendaFoto: Instagram Printscreen/milenaacademy

Ana je u emisiji Narod pita na pitanje da li joj je Milena kuma, nakon kratke pauze rekla samo: “Hajmo na neku drugu temu”, što je Milena sada javno prokomentarisala.

– Evo reći ću i ja šta imam. Ona je imala dramsku pauzu od 20 sekundi na to pitanje. Evo, ja kažem, Ana i ja nismo ni drugarice ni kume, niti smo ikada bile – izjavila je Milena.

Šta je još Milena rekla saznajte u video prilogu u nastavku: