“SA 14 GODINA JE RADILA OVO SA STARIM LJUDIMA!” Kristijan opleo po Aleks, pa OVO poručio PRODUKCIJI!

Aleksandra Nikolić, pobednica “Zadruge6” je sinoć gostovala kod Ivane Šopić i žestokim rečima je potkačila svog bivšeg dečka Dejana Dragojevića koji ju je javno ostavio neposredno prije nego što je ušla u vezu sa Filipom Carem.

Car joj je neposredno prije finala stavio prsten na ruku i vjerio je, a Kristijan Golubović, rijaliti veteran, imao je štošta da kaže o poznatom rijaliti paru pred kamerama portala Srbija Danas.

Pitanje koje se prirodno nametnulo jeste da li Kristijan smatra da je Aleksandra Nikolić zaslužila pobedu.

Aleksandra je zaslužila pobjedu, zaslužila je sve u životu zato što se toliko napatila. Da je ona sa 14-15 godina ušla u prostituciju sa šestoduplo starijiim ljudima. Upravo zbog toga, ne da bi trebali da joj daju jednu nagradu, nego pet! Ali, da ostavimo patetiku i demagogiju sa strane. Za njeno učešće u rijalitiju, ne bi trebali da joj daju ručak. To je moje mišljenje po onome šta je ona tamo i radila – uzdahnuo je Kristijan.

 

– Te ženske osobe koje su prošle sve i svašta u životu, mi se sažalimo na njih. I ja sam sažaljive prirode i na Maju koja je pored ovog čovjeka (pokazujući na Takija Marinkovića) dobila sve u životu, a pravi gluposti. Eto i na nju sam sažaljiv. Šta će ti ovaj i šta će ti onaj. Posle da nas šikaniraju i prave budalama. To je stvarno bruka i sramota. Aleksandra nije imala oca, nije imala brata da bi je neko naučio životu. Ona je vrlo rano na ulicu izbačena, puštena niz vodu. Postala je vrlo rano uličarka jedna naivna, koja je morala sa raznim zverima, starim dedama i babama da se bori oko parčeta hleba. Na najgori mogući način. Vi da prodajete svoje tijelo za novac – to je ono krajnje – rekao je Golubović.

Detaljnije u prilogu ispod.