ANĐELA SE PRVI PUT JAVNO OBRATILA ANI ĆURČIĆ: Evo šta joj je poručila nakon raskida sa Slavnićem

Nekadašnja zadrugarka Anđela Đuričić otkrila je da li se čula sa bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem poslije njihovog raskida, kao i da li bi ugostila njegovu nekadašnju partnerku Anu Ćurčić u svojoj emisiji, a spomenula je i kupovinu nekretnine u srpskoj prestonici.

– Zvezdan i ja se nismo čuli, niti ja imam potrebu, krenula sam dalje. Ne želim da se vraćam na to, smatram da nema popravke za neke stvari koje su se desile, ostaju trajno. Razgovor koji nema svrhu, nema potrebe ni da se obavlja. Neka svima djeluje da sam ja krivac za raskiud, nemam problem sa tim da budem ja kriva. Krivili su me za mnogo toga, i kad nisam bila kriva, pa mogu i sad – kazala je Anđela za 24sedam na početku, pa se osvrnula na odnos sa Anom Ćurčić:

– Nas dvije nikada nismo funkcionisale. Nikada nismo imale ni razgovor, samo rasprave i na tome bih se zadržala. Onog trenutka kada sam napustila kuću, prestala sam da je komentarišem. Ona bi meni mogla da se izvini za sve laži koje mi je izgovorila. Ne bih je nikada pozvala u emisiju zbog rejtinga. Ništa ne bih uradila zbog rejtinga, pogotovo sad kad sama vodim emisiju. Pozvala bih je samo kada bih osjetila potrebu, kao žena sa ženom, a sa osobom koja je toliko spremna da laže zarad viših ciljeva, nikada ne bih razgovarala. Sad tek vidim koliko sam bila blaga.

Đuričićeva je otkrila i da zbog burnog života – često plače.

– Iskeno, svaki dan plačem, a da ne znam ni zašto plačem. Svakodnevno imam te momente, sjetim se stresnih situacija koje su mi se dešavale i suze same krenu, ali to je prosto normalno. Prihvatila sam to kao fazu kroz koju moram da porđem, mislim da je zdravo da se isplačem, da to izađe iz mene i ode jednom za svagda – navela je za Anđela, pa progovorila o kupovini stana.

– Ja ipak imam samo 24 godine. Treba vremena da se to obezbijedi, ali vjerujem da ću u narednim godinama da se trudim i uspem sebi nešto da obezbijedim u Beogradu. Tu ću da živim i radim, vjerujem da ću trudom i radom sebi uspeti da obezbijedim neke stvari o kojima sam maštala kao dijete. Oduvijek sam maštala da imam stan u Beogradu, radiću na tome da sama sebi ostvarim svoj san – zaključila je Anđela Đuričić.