RIJALITI ZVJERKA POTPISALA UGOVOR SA PINKOM: Pokušao da pobjegne reporterima, ali tajna je otkrivena (FOTO)

Ovo već obećava, na novom projektu se ozbiljno radi!

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, sinoć je u večernjim satima na svom Tviter nalogu obavestio javnost da se ipak nastavlja rijaliti “Zadruga”. Najavio je “Zadrugu 7” i tom prilikom otkrio pojedine detalje o novoj sezoni koja će biti znatno drugačija od prethodnih šest.

Nova sezona nosiće naziv “Elita”, a takmičari će se boriti za čak četiri novčane nagrade, što do sada nije bio sluča. Kako je najavljeno, prvo mjesto osvojiće 100.000 eura, dok će drugo, treće i četvrto kući otići sa po 50.000 eura. Već uveliko se spekuliše ko su potencijalni učesnici, a ispred zgrade pomenute televizije na Dedinju ekipa portala Srbija Danas je uhvatila bivšeg zadrugara koji je prema svemu sudeći, potpisao ugovor za učešće u novoj sezoni.

foto: Srbija danas
foto: Srbija danas

Potpisan ugovor za učešće u novoj sezoni u rukama je držao Ivan Dragić koji je inače već bio pred kamerama ovog rijaliti formata, te se očekuje da u novoj sezoni bude dosta pripremljeniji i zanimljiviji za gledaoce. Tokom svog prethodnog učešća, bio je upečatljiv po ljubavnoj romansi koju je imao sa Sanjom Grujić, a po čemu će ove sezone biti, vidjećemeo vrlo brzo.

Ivan se nije zadržavao da daje bilo kakve izjave, ali oduševljenje zbog sklopljene ponovne saradnje sa TV Pink nije krio, što se može videti i na njegovom licu.

Nova sezona nas očekuje, pretpostavlja se već od septembra, a pripreme su već uveliko u toku.