MALI ŽELJKO ŽELI DA OSTANE KOD OCA IVANA! Miljana kroz suze otkrila da njen sin stalno viče “TATA”!

Vlasnik ružičaste televizije, Željko Mitrović, u kasnim noćnim satima na svom Tviter nalogu obavestio je javnost da se ipak nastavlja sa rijalitijem “Zadruga”. 

Čelnici televizije Pink i dalje detalje drže u strogoj tajnosti, ali neke osnovne ideje se mogu nazreti na objave vlasnika televizije Pink, ali i iskustva kako je razvoj rijalitija tekao na najgledanijoj ružičastoj televiziji. Nesumnjivo je da bračni par Mitrović uvijek zna kako da napravi televizijski program koji, ne samo da iz sezone u sezonu obara sve rekorde gledanosti, nego svojim konceptom, produkcijom i rješenjima ispisuje istoriju televizije u regionu.

Prva na pregovore sa produkcijom “Zadruge” je stigla dobropoznata rijaliti-zvezda Miljana Kulić. Ekipa portala Srbijadanas fotografisala je poznatu Nišlijku ispred zgrade “Pinka” dok je plakala.

Kulićeva je pred ulazak na pregovore sa produkcijom istakla da ove godine očekuje pobedu.

Kako će biti regulisano da se viđaš sa svojim sinom Željkom?

– To će mi biti jedan od posebnih uslova prilikom ulaska u rijaliti.

Primjetili smo da je sada Ivan izgradio super odnos sa tvojim sinom Željkom. Pričala sam i sa tvojom mamom koja je zadovoljna kako su oni kliknuli.

– Da, u fantastičnoim odnosima su! Željko je impresiniran njime. Zove ga “moj tata”. Pita: “Kada ćemo da idemo kod mog tate”, pošto je bio i kod mene. Nenad i ja smo nešto išli u Italiju na odmor i Željko je prezadovoljan. I Jelenom i Ivanom je oduševljen. Nadam se da će se to tako nastaviti. Ja sam prezadovljna kako se Jelena Ilić ponaša prema Željku, ona je jako vrijedna djevojka – zaključila je Miljana za portal Srbija Danas

Detaljnije u prilogu ispod.