Prva izjava Slavice Ćukteraš nakon što je PRIJAVILA BIVŠEG MUŽA POLICIJI: Ova poruka je bila okidač

Pjevačica Slavica Ćukteraš navodno je prijavila policiji bivšeg muža Vladimira Avramova zbog prijetnji koje joj je uputio, a kako pišu domaći mediji sve je počelo kada joj je bivši golman navodno poslao poruku u kojoj je pisalo da će joj “uzeti dijete”.

Pjevačica se oglasila nakon nemilog događaja, međutim nije željela da iznosi detalje.

– Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne… Nadam se da me razumete – rekla je pjevačica u kratkoj izjavi za Telegraf.rs.

Podsjetimo, iz policijske uprave Novi Sad dobijena je potvrda da je slučaj prijavljen. Vladimir je trenutno u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i biće mu izrečene hitne mjere zabrane prilaska.

foto: Blic.rs

– Ona je prijavu podnijela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao prijeteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad djetetom – kaže izvor za gorenavedeni list.

Slavica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.

– Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dijete, prioriteti se mijenjaju i u cijeloj toj priči je najbitnije da dijete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dijete živi u gunguli, a drugo kada dijete živi u miru – izjavila je Slavica u emisiji Premijera – Vikend specijal, gdje je pričala o razvodu.

(telegraf.rs)