“IZVADILA USTA DA BI IH OPET STAVILA?!”: Fanovi Aleksandre Nikolić užasnuti šta je sada uradila sa licem! (FOTO)

Dio novca od nagrade uložila u promjenu fizičkog izgleda.

Pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić veoma je aktivna na društvenim mrežama otkako je izašla iz rijalitija.

Kako je odnijela pobedu, Aleks je kući otišla bogatija za 50.000 eura koliko je iznosila prva nagrada, a Nikolićeva je još u noći superfinala istakla da novcem planira da pomogne majci i sestri i sredi im stan, te da određeni iznos uloži u privatni biznis.

Kako se šuška, ona želi da otvori salon ljepote, a pojedini mediji su preneli i da je odlučila da dio od nagrade pokloni svom dečku i vjereniku iz rijalitija, Filipu Caru, budući da zbog kazni koje je imao tokom ove sezone nije izašao sa punim honorarom.

Izgleda da je Aleksandra odlučila da dio osvojenog novca uloži i u svoj izgled, pa se fanovima pohvalila da je bila na remontu.

Ona se uslikala u ordinaciji estetske hirurgije i zahvalila se doktorki koja je osvježila njeno lice, međutim, pojedini korisnici mreža su je “napali” da je ponovo uradila usne.

– Izvadila usne, da bi opet stavila?! – glasio je jedan od komentara koji je napravio opštu pometnju.

Aleksandra je prije ulaska u šestu sezonu izvadila silikon koji je godinama imala u usnama, a razlika je zaista bila očigleda. U eri “vještačkog” izgleda, Nikolićevu su tada svi podržali u odluci da ponovo ima svoja prirodna usta, a iskreno je govorila o paklu koji je prošla zbog vještačkih materijala na svom licu.