“Prošli petak nam je došla od ženine sestre kćerka da provede vikend kod nas, kod tetke i tetka.

Prošli petak nam je došla od ženine sestre kćerka da provede vikend kod nas, kod tetke i tetka. Djevojčica od 18 godina, debeljuškasta, pirgava još uvijek izgleda kao dijete. Obzirom da supruga radi drugu smjenu ja sam je dočekao, otišla je u sobu raspakovala se i sišla kod mene u dnevnu.

Vjerujte mi da nikada nisam imao grešne misli prema njoj, ma ni prema jednoj mladoj djevojci, ali ovo nisam očekivao. Gledao sam neki film, a ona je došla i imala je običaj da sjedne kod mene, prigrlio sam je kao dijete.

Tako smo gledali i u jednom trenutku nisam zna šta me je snašlo, ona me zagrlila. Skočio sam, odgurnuo je od sebe, pitao je šta joj je?? Rekla mi je da želi malo nježnosti, jer se osjeća usamljeno. Odbio sam je, počeo da psujem, a ona je tada proplakala i kroz plač rekla da je neće ni jedan muškarac, jer nije dovoljno atraktivna i lijepa.

sadguy

Sjedio sam i razmišljao, šta da radim, bio sam u situaciji da u svakom slučaju griješim i odlučio sam da sve kažem ženi, da je odvedu psihologu i to riješe.”