POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA KRILA LJUBAV SA PJEVAČEM: Sad se sve saznalo – oglasio se Đorđe!

Đorđe David komentarisao ljubav ovogodišnje pobjednice Slavice Angelove i Velsana Zulovića iz takmičenja Zvezde Granda.

Slavica Angelova iz Makedonije ovogodišnja je pobjednica muzičkog takmičenja Zvezde Granda u kojem je bila pod mentorstvom Đorđa Davida.

Nju je birala samo publika SMS glasovima, što znači da je oduševila naciju i region, a o ovoj djevojci se tokom takmičenja nije puno znalo. Osim informacije da studira medicinu, o ovoj talentovanoj djevojci malo toga se zna. Razlog za to je što Slavica nije željela da tokom takmičenja, pa i nakon pobjede, iznosi detalje iz privatnog života.

Njen mentor Đorđe David priznao je da je tokom takmičenja Slavica imala emotivne probleme, ali je zabranio pobjednici da govori o svom ljubavnom životu.

Ipak, Slavica je u toku šou-programa uplovila u vezu s kolegom iz takmičenja Velsanom Zulovićem iz Bijelog Polja, a ljubav je planula baš na mentorskim probama. Njih dvoje su provodili dosta vremena zajedno u studiju sa zajedničkim mentorom Đorđem Davidom, a ljubav se rodila gotovo na prvi pogled, pa su se njih dvoje dogovorili da to kriju od svih.

Mentor je sada kratko prokomentarisao njihov odnos za medije, ne želeći ni da potvrdi niti da demantuje da su mu takmičari u vezi.

“Kako ste to saznali? Apsolutno neću da komentarišem nečiji ljubavni život. Svima želim svu sreću i ljubav ovoga sveta”, kratak je bio Đorđe.