OVO SU IMENA “ZADRUGE 7 ELITA” Publika jedva čeka da ih vidi u rijalitiju: NEKI SU PRAVO IZNENAĐENJE!

Veliko interesovanje za novi projekat koji na jesen startuje na televiziji Pink vlada već sada, a kako prenose domaći mediji, “Zadruga 7 elita” najvjerovatnije će okupiti pobjednike koji su se takmičili u “Farmi”, “Dvoru” i “Velikom bratu”.

Kako se prenosi, pregovara se o ideji da se opet na male ekrane vrate asovi koji su bili miljenici publike, kao što su Ivana Ljuba, koji je prvi pobjednik “Velikog brata”, tu je i Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović i drugi.

Ideja velikih rijaliti-fanova koji svakodnevno pišu na društvenim mrežama koga bi voleli da vide jeste da se vrate i Miloš Bojanić i starleta Stanija Dobrojević, bez koje rijaliti-format definitivno ne može da prođe.

– Kasting za učesnike za rijaliti “Zadruga 7 elita” uveliko traje i tako će biti u naredna dva mjeseca. Još je sve sveže, a ideja je napretek. Mnogi bi da budu učesnici novog projekta, a nekoliko kandidata je već potvrdilo da su u pregovorima s produkcijom. Usput se od vernih fanova rijalitija koji pišu koga bi voljeli da vide u novoj sezoni rodila i ideja da se okupe i na male ekrane ponovo vrate pobjednici “Farme” i “Velikog brata”. U pitanju su Ivan Ljuba, koji je pobedio u “Velikom bratu” 2006, kao i Saša Ćurčić. Miloš Bojanić je takođe zanimljiv učesnik, budući da se pokazao kao veliki radnik na “Farmi”. Pored njih, zanimljivi su i pobjednici Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski i Žarko Stojanović – priča upućen izvor i dodaje da se sve za sada strogo čuva u tajnosti:

– Još se ne priča ni o čemu pošto produkcija na kraju odlučuje šta će i kako će. Kao i svake godine kada su takmičari u pitanju, kada odu na razgovor s produkcijom, ne smiju da pričaju o uslovima za rijaliti. Visine honorara će se, kao i do sada, držati u tajnosti, kao i datumi kada će se ko useljavati na imanje jer neće svi ući na početku rijalitija.

Kako se prenosi, ideja je bila da dio rijalitija bude i pjevačica Bebi Dol, ali je ona morala da odbije dobru ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće.

– Mnogi su pričali da bi Bebi Dol voljela da učestvuje u novom formatu, ali sad ne može da bude odvojena od roditelja na duže. Roditelji imaju određene zdravstvene probleme i pjevačica mora da bude uz njih. Zato je zapostavila i karijeru i pojavljivanje u medijima jer ne stiže od obaveza i posjeta da se posveti bilo čemu drugom – kaže izvor i dodaje da verna publika po društvenim mrežama piše da bi voljela da vidi i pobjednika “Dvora” u novoj sezoni:

– Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobijedio u rijalitiju “Dvor” i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni. Opet kažem, sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svidio. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja.

(Republika)