PLJUŠTE TUŽBE U ZADRUZI – Haos u najavi! Zadrugar nema pojma šta mu se sprema zbog izgovorenih riječi (VIDEO)

U studiju kod Dušice Jakovljević bili su stari zadrugari koji su sumirali utiske aktuelnih učesnika, dok je Darko Tanasijević dovodio zadrugare u Šiša bar na intervjue.

Sljedeća sagovornica Darka Tanasijevića bila je Zorica Marković.

– Od samog početka Zadruge, on je krenuo đonom za to neko čuveno pile. Nema veze, oni su iz rehaba bili skroz neprijateljski raspoloženi. Ja ne pripadam nikakvim grupama, čoporima. On se ljuti što sam ja njemu rekla ”fikus”, e onda su krenule svađe, pa mirenja.. On sve što je rekao on to misli o meni. Ja stvarno Miloša Bojanića rijetko cijenim, ali on meni ne liči na Bojaniće. Čovjek radio, zaradio. Neki dan sluišam neku pjesmu, čovjek pjeva bolje nego što je pjevao prije 20 godina. Onda sam ja njemu rekla da se meni ne izvinjava, izvini se ocu- rekla je Zorica.

– Ja sam imala vezu, dočekali nas kao… Cijenio me Miloš i poštovao, uvek je gostoprimljiv. Ja da sam bila sa ne znam kim u tom trenutku, oni ne znaju da ja to javno kažem, je li Miloš, je li Pera, Žika, Laza.. Ja ne znam Miloša da ikada laže, svoje se meso ne jede, ali ja mislim da je Miloša sramota što je on ovo rekao- dodala je Zorica.

– Ja ću prvi put nešto progovoriti, zbog mene se niko nije iselio, ali su se mnogi doselili.. Slijedi mu tužba za to što je rekao.

– Ovdje nema alkohola, ali čovjek kocka, pije. Ja sam rekla da je on obrukao Bojaniće. Istina je da on vara ženu. Mnogo ja znam o njima. Svašta je radio u tom braku. Kad izađemo, rećiću. Rekla sam sto puta ”Obrukao si Bojanića i kraj!” i rekla sam brate da nije trebalo ovako. Ja zaista ne bih imala srca da ostavim Anu samu i odem na rođendan- dodala je Zorica.

Detaljnije u videu ispod.