OD BULIĆA ZA ANU KROV NAD GLAVOM! Aca rješava stambeno pitanje Ćurčićevoj i djeci, pa poslao poruku Zvezdanu

Biznismen Dragan Aca Bulić izjavio je da će svojoj aktuelnoj partnerki i životnoj ljubavi, Ani Ćurčić kupiti stan.

Bulić je obećao da će svojoj velikoj ljubavi obezbjediti krov nad glavom, koji joj je, prema njenim riječima, prokockao bivši vanbračni partner Zvezdan Slavnić.

Aca i Ana su držali zajednički lajv na Instagramu, i tom prilikom su odgovarali na pitanja fanova, ono što ih je zanimalo jeste i Anino stambeno pitanje i da li će ga Bulić riješiti.

– Ne! Naravno da nisam sa Acom da bih rješila stambeni problem. Važna je ljubav, pustite kvadrate! Još ne živimo zajedno, ima vremena. Moja djeca su oduševljena što sam s njim. Imam podršku svih bliskih ljudi. Mnogi su navijali za našu ljubav – rekla je Ćurčićeva, na šta je Bulić dodao:

– Rešićemo i stambeno pitanje. Ništa ne brinite – rekao je Aca, a na lajvu su odmah počeli da se nižu komentari da će to sigurno biti neki dobar i luksuzan stan.

Bulić se potom osvrnuo i na Zvezdana, i Anđelu Đuričić, ali i na Aninu kumu Milenu Kačavendu, koja nije podržala njihovu vezu.

– Zvekiju, Anđeli i Mileni želim sve najbolje. Neću nikog da hejtujem. Ana i ja želimo da širimo samo ljubav. Ne zanima nas šta ko misli, gledamo samo sebe i svoj život. Ana sad treba da se psihički i fizički odmori od Zadruge i ide naprijed.

Dotakli su se i teme njegove veze i da li je istina da je Ćurčićeva rasturila taj odnos kada je izašla iz Zadruge 6.

– Raskinuo sam sa djevojkom tri mjeseca pre ‘Zadruge’, ali sam pričao da sam zauzet jer nisam htio da otkrivam detalje. Bili smo zajedno sedam punih godina. Zove se Anđela i o njoj imam najlepše mišljenje. Bila je uz mene u najtežim trenucima i ostali smo u dobrim odnosima. Slobodan sam čovjek, nikoga nisam prevario ili ostavio. Ana i ja smo obnovili ljubav koja je bila jaka, a sada je još jača. Nikad nije ni prestala, žar je uvijek bio tu – objašnjava Bulić i dodaje da će mu ovo ljeto proći radno:

– Nećemo ići na more, jer imam mnogo obaveza u prijestolnici. Ako Ana bude željela da negdje otputuje sama ili sa djecom, ima moju podršku.

Aca Bulić, Ana Ćurčić