JOŠ JE NJEGOVA! Pomirili se Zvezdan i Anđela – Fanovi u transu zbog OVE njegove OBJAVE!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su prije izvjesnog vremena obavestili javnost da su raskinuli, a potom se Đuričićeva spakovala i zaputila u Crnu Goru.

Ona se vratila u porodičnu kuću u Đenovićima, nadomak Herceg Novog, dok je Slavnić ostao u stanu svog oca Zorana Slavnića Moke, na Novom Beogradu.

Iako su pojedini mediji prenijeli da je Anđela već uplovila u novu vezu, sa starijim muškarcem iz Budve, što ona nije potvrdila, o Zvezdanovom ljubavnom statusu se trenutno ne zna mnogo.

Ipak, vjerni fanovi njihove turbulentne ljubavi i dalje navijaju za njihovo pomirenje, a mnogi misle da su za tako nešto šanse velike jer Slavnić na svom Instagramu i dalje drži objave posvećene bivšoj djevojci.

Jedan “stori hajlajt” sa nazivom “moja” privlači posebnu pažnju, što zbog samog naziva, što zbog toga što se tu nalaze samo Anđeline fotografije.

Zvezdan Slavnić

S druge strane, Anđela je u svom obraćanju javnosti rekla da je definitivno stavila tačku na odnos sa Zvezdanom, te da će se sada posvetiti sebi, porodici i karijeri.