OBJASNIO SAM SVOJIM PRIMJEROM: Stefan Karić poslao sramnu poruku, pa izvrijeđao sve one koji ga nazivaju nasilnikom! (FOTO)

“Mi u drugima umijemo da prepoznamo ono što je dominantno u nama” – napisao je Karić, pa ostaje pitanje šta je to dominantno u njemu

Stefan Karić pušten je iz pritvora koji je trajao mjesec dana, nakon što se starleta Nataša Šavija pojavila i dala svoj iskaz o optuživanju Karića za brutalno prebijanje.

Karić je ostao suzdržan da detaljiše o onome što se dogodilo između njega i starlete zbog sudskog procesa koji je u toku, ali je demantovao da joj je on nanio povrede za koje ga Nataša optužuje.

Međutim, bivši zadrugar ne prestaje da se oglašava na društvenim mrežama.

On je sada na svom Instagram profilu podijelio tekst koji pokazuje njegovo mišljenje o cjelokupnoj situaciji.

 

– Više ništa ne objašnjavam, ne stavljam do znanja, ne dokazujem i ne raspravljam se. Moje vrijeme više ne traćim na ispravljanje krivih Drina, udaranja tuka na luk niti na tjeranje maka na konac.

– Svesno puštam ljude da misle ono što žele i zaključe onako kako umiju. Mi u drugima umijemo da prepoznamo ono što je dominantno u nama. Ne mogu oči pune urokljivosti vidjeti dobronamjernost u tuđim, niti uši pune buke čuti mir.- istakao je Stefan, zatim sve ostavio u šoku:

– Shvatio sam da ništa ne možeš objasniti toliko dobro riječima koliko možeš svojim primjerom. Riječima im samo možeš dati definiciju. Primerom im daješ snagu.

– Ubuduće će moje tišine najviše govoriti. Riječi ubuduće trošim na šale, smijeh i zdravice.

Kariće se tu nije zaustavio, pa je po svemu sudeći zadao još jedan sraman udarac pretučenoj Nataši Šaviji:

– Oko mene ku*ve i đankoze prave frku i ljute nervoze, oko mene sve sami smradovi, oko mene sela i gradovi- poručio je Stefan na svom Instagram profilu.