MOKA SE ISELIO IZ STANA?! Slavnić ostavio Zvezdanu i Anđeli nekretninu od 350.000 eura! NEĆETE VJEROVATI GDJE ON SADA ŽIVI

Otkrivamo gdje živi Moka Slavnić nakon što su se Anđela i Zvezdan uselili u stan od 350.000 eura! Zadrugarski par nakon diskvalifikacije iz Zadruge uselili skupocjeni stan, u luksuznom bloku na Novom Beogradu.

Naime, oni su odmah nakon napuštanja rijalitija otišli u stan gdje živi i njegov otac Zoran Moka Slavnić, a on im je ustupio kompletnu nekretninu. Moka tvrdi da sada živi sa snajkom i sinom.

– U istom smo stanu, zajedno živimo – rekao je Moka, koji svakodnevno ide na terapije zbog noge koju je prije nekoliko mjeseci povrijedio.

Inače, Moka se iz ovog stana jeste iselio kako bi Anđela i Zvezdan živjeli u njemu, nakon čega je otišao kod djevojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako kaže izvor, sa partnerkom je živio u njenom stanu na Paliluli.

– Ako se vratio u stan na Novom Beogradu to znači da više nije sa djevojkom sa kojom je bio, jer je sa njom živio na Paliluli – ističe izvor.

Luksuzna nekretnina ima 120 kvadrata i vrijedna je 350.000 evra, ali nije u vlasništvu Slavnića.

kurir.rs/telegraf.rs