NASLJEDSTVO VEĆE OD 1.200.000 EURA: Deda ostavio Marinkovićevoj pravo bogatstvo, ali i 1 uslov

Maja Marinković prava je bogatašica. Osim što je u ovoj sezoni “Zadruge” zaradila 122.000 eura, nju čeka pravo iznenađenje po večerašnjem izlasku iz rijalitija.

Njen otac Radomir Taki Marinković se nada ćerkinoj pobjedi, što bi joj donijelo još 70.000 eura, ali i ako ne izađe posljednja iz bijele kuće, on je zadovoljan njenim učešćem.

A tata se potrudio da iznenadi svoju mezimici kojoj je kupio skupocjeni automobil. Maju će večeras sačekati bijeli BMW, ali i plac u Braće Jerković.

– Maja je od pokojnog dede nasijledila plac od 90 ari u naselju Braće Jerković. Njegova trenutna vrijednost je, kako su mi rekli, 1.200.000 eura – kaže Taki. Maja je takođe od deke, koji je nedavno preminuo, zbog čije sahrane je ona na kratko izašla iz rijalitija, naslijedila i imanje sa kućom na Avali. Maja je, inače tamo i odrasla.

Deda je uvijek toliko volio Maju da ima jedan uslov a to je da uvijek ostane vjerna sebi.

– Ostalo joj je i od pokojne bake, moje majke. Ima tu još nekretnina i šuma. Maja ne mora da brine. Ja sam se razbolio, imam visoku temperaturu, a od jutro pijem vitamine kako bih se oporavio za večerašnje finale. Maja je prva ušla u “Zadrugu”, pa očekujem da posljednja izađe – poručuje Majin otac Taki.

(SD)