“JA ĆU DA UGASIM SVJETLO I ZAKLJUČAM VRATA RIJALITIJA!” ŠOK, ovo će biti POBJEDNIK šeste sezone “Zadruge”?!

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car u posljednjem izdanju radio-emsije “Amnezija” ugostili su Lepog Miću i Ivana Marinkovića.

Janjuša je interesovalo da si su zadrugari zadovoljni svojim učešćem.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Jesam. Podignut sam sinoć, slušam vaše goste, setio sam se Miljane koja je jela zlatnom kašikom. Rekao bih kao jedna vaša gošća, ovo sam podneo stoički. Naučio sam nove reči i super mi je, majke mi. Ja se nadam da ću dogurati do superfinala, ozbiljna je konkurencija. Pre 10 godina sam doživeo da me Ognjen Amidžić dodirne, to je bilo pre 10 godina u Lisovići. Tad nas je bilo šestoro i prvi sam nažalost ispao. Mića me je dočekao u studiju sa mojom pokojnom majkom, navijao je. Situacija je bila slična kao prošle godine, svi su se voleli, a kad sam ušao kao finalista, jedna osoba mi je rekla: “Svaka čast, navijala sam za tebe” – otvorio je dušu Ivan.

Je l’ to Zorica rekla – smijao se Car.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja očekujem da izađem zadnji, ugasim svetlo i zaključam vrata. Pozvao sam glasače na svim jezicima. Moja pojava i moje godine, neću da budem lažno skroman, ali zaslužujem da budem među 15 zadrugara. Mislim da je ovo jedan od najtežih i najžešćih rijalitija. Postali su profesinalci u blaćenju i petljanju, samo da bi bili prepoznatljivi – komentarisao je Lepi Mića.

Detaljnije u prilogu ispod.