NAKON PRIČE DA JE ANA SVE NAMJESTILA S DEJANOM, OGLASIO SE HITNO: Otkrio je PRAVU ISTINU, nije htio više da ŠUTI

Tokom emisije ”Pretres nedelje”, Ana Ćurčić iznijela je izvrdnju da je prije samog ulaska u ”Zadrugu 6” kontaktirala Dejana Dragojojevića, prilikom čega su diskutovali o bliskosti Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, prilikom čega su se oboje usaglasili da je njihovo zbližavanje više nego očigledno, a što je sama Nikolićeva negirala, te je istakla da je njen nekadašnji parner, negirao bilu kakvu prisnost među njima.

Tim povodom, poral Pink.rs spupio je u kontakt s Dejanom u želji da potvrdi ove tvrdnje i sazna na kojoj strani se nalazi istina.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Istina je samo kod mene. Ko je pratio moja obraćanja na mom ”Inatagram” profilu može da zaključi kako istina izgleda. U suštini, postoje razlozi zbog kojih sam raskinuo i na koji način. Počela je borba za prvo mesto. Istina je da smo se Ana i ja čuli stalno. Objašnjavao sam joj kako da se nosi sa svim šta je čeka, ali je sama odlučila da se sa tim bori – rekao je Dejan.

Dejan se osvrnuo i na komentarisanje jednog dijela zadrugara, u kom tvrde da je ponašanje Ane Ćurčić providna želja da postane nova Kija Kockar.

Do skoro su sedeli kao mutave plovke, a sad su se uključili. Sve su to mogli i ranije da pričaju. Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge – zaključio je Dragojević.

Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge – zaključio je Dragojević