ČLAN PRODUKCIJE OTKRIO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI NA SUPERFINALU! Ovo je čuvano u strogoj tajnosti – zadrugari ni ne slute ko stiže u Šimanovce

Rijaliti ”Zadruga 6” privodi se kraju, a svi željno iščekuju da čuju, kome će prošlogodišnji pobednik Dejan Dragojević ustupiti pobednički trofej.

Utisci se polako sumiraju, a jedan od voditelja koji je sa zadrugarima prošao suze, smeh, radost i bes, otkrio je šta je na njega ostavilo najduglji trag. Marko Đedović je sada podelio kako je zapravo višemesečno boravljenje u zadrugarskim životima izgledalo.

Tvoja prva godina kao voditelj Zadruge, kako gledaš na prethodnu sezonu, na sve što se izdešavalo i naravno koliko ti je puta došlo da se umešaš u neku raspravu i u svom stilu opleteš po većini?

– Zadruga mi izgleda kao i uvek top, najzabavniji zabavni program ikada. Prethodna sezona je najgledanija o tome govori i gledanost i reakcije u narodu. Deo oko mešanja u raspravu mi najteže pada, više puta sam im i rekao da imaju sreće samo zato što nisam učesnik, pa mnoge stvari ne bi bile iste. Opleo bih po jedno 90% učesnika.

Mnogo, smeha, tuge, suza obeležilo je ovu sezonu, a koji su po tvom mišljenju najemotivniji momenti Zadruge 6?

– Pa nekako najlepše stvari koje su se desile, a to da je ”Zadruga” kao projekat spojila oca i sina, nakon toliko godina i pokušaja da se to uradi. Desila se i veridba Filipa i Aleksandre, a bilo je još dosta lepih stvari, ali svakako najlepša je moj ulazak medju njih.

Foto: Srbija Danas

Koliko su ti neki ljudi porasli, a koliko pali u očima posle ove sezone?

– Zorica mi je jos draža, inače sam je gotivio i pre, mnogi su mi pali u očima, ali neću imenom navoditi da ne bi ispalo da nekoga srozavam zbog nekog. Fanatizam fan grupa je prevelik, jeziviji su mi ovi napolju sa rijalitijem, od bilo kog učesnika.

Foto: Tv Pink Printscreen

Sprema se spektakularno veliko superfinale, šta misliš čiji susret sa porodicom će biti najzapaženiji?

– Mislim da će Anin susret sa porodicom biti zanimljiv, ali koliko sam čuo najavila je kuma dolazak, kao i i Aca Bulić, to će mi biti zanimljivo da vidim. Ivana Marinkovića, svakako je tu i Janjuš, koji je jako vezan za svoje dete, a voleo bih i bivša žena da mu dođe da i to vidim uživo. Ima dosta njih, jednostavno nisu se dugo videli smatram da ce biti dosta emotivnih momenata. Maja i Taki takođe, jer im se desio smrtni slučaj, tako da znam da su to stvari koje će dati na težini tim svim susretima.