NAKON IZUZETNO TURBULENTNOG PERIODA ANA NIKOLIĆ ZABLISTALA: O njenoj poruci bruji Balkan!

Ana Nikolić našla se u žiži interesovanja javnosti prethodnih dana zbog čitavog niza skandala, naročito zbog svađa sa menadžerom Sašom Mirkovićem i šokantih tvrdnji o konzumiranju opijata, ali i zbog narušenog fizičkog izgleda i rana po licu.

Slala piće
Pjevačica se večeras pojavila pred pripadnicima sedme sile ispred doma u Beogradu, kojima je prije toga, dok su je čekali, slala pića da prekrate vrijeme.

– Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Slala sam vam kafe da se osvježite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto… Da, djelujem kao jaka žena, ali zapravo umije da bude i teško i naporno. Uvijek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto – kazala je Ana Nikolić koja je izgledala odlično poslije turbulentnog perioda za sobom.

– Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam završila bih u Lazi, gdje ću svakako završiti, ima vremena. Moram da radim sada. Ne čitam komentare glupave. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lijekove… Kao i što moja majka ne želi da ih pije. Što se mene tiče, uvijek ću mu biti zahvalna, bila je to jedna lijepa saradnja. Šest, sedam mjeseci smo sarađivali…

Koncert u Areni
Ne možemo nas dvoje zajedno, naša prva saradnja je počela tako što sam skoro pa iskakala iz kola u pokretu, figurativno. 15 minuta je trajala tad. Druga saradnja nam je trajala, evo, sedam mjeseci. Možda treća bude duža, vidjet ćemo. Postoji šansa za novu saradnju sa njim, uvijek, sa nama se nikad ne zna – rekla je ona, pa otkrila da li je otkazala koncert u Areni i prokomentarisala šuškanja da se obraća vračarama za pomoć.

– Arena će biti. Što se tiče priča da se obraćam vračarama, ne… Ja vjerujem u Boga, meni je djed sveštenik, ne vjerujem u te gluposti – zaključila je ona.