MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ U SUZAMA: Nakon što je dobila unuku, primila tragične vijesti – Preminula je, bile su kao sestre!

Bivša zadrugarka i neko ko brine o imanju u Šimanovcima već nekoliko sezona, Gordana Džehverović, tokom jučerašnjeg dana postala je baka.

Njen sin Sava i snaja Adriana dobili su kćerku, a nakon što je ponosna baka slavila rođenje svoje prve unuke, sačekala ju je jedna tragična vijest.

Gocu je danas šokirala vijest o smrti njene najbolje prijateljice, za koju kaže da su bile kao sestre, ali da se nesretna žena godinama borila sa neizlečivom bolešću.

Gordana-DžehverovićFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Izvinite malo sam u šoku… Slavili rođenje jesmo, ali ja sam imala smrtni slučaj rano jutros u sedam sati. Moja najbolja drugarica mi preminula noćas, bila mi je kao rođena sestra i više od sestre mi je bila – počela je Goca kroz suze i nastavila:

– Totalno su mi pomešana osećanja sad, na vezi sam sa njenom porodicom. Šta ti je život, ovde imaš radost, a već sutra tugu. Najsrećniji trenutak mi je bio kada se rodilo unuče, a ovo danas najtužniji, ko bi rekao! Eto, držim se jedva – dodala je uplakana Gordana.

Ipak, Goca je smogla snage i progovorila o unučici, pa otkrila nešto više detalja.

– Beba je preslatka, plavušica mala… Nisam je još videla uživo, ali šalju mi slike od jutros. Eto gledam njene slike, pa me to bodri i oraspoloži. Porođaj je prošao u najboljem redu, evo nas skupili smo se, pijemo kaficu. Tea je isto tu, sumiramo utiske. Idemo posle da vidimo bebicu! Teodora je presrećna, ali ja sam potresena zbog čitave situacije, ne mogu ni da se radujem kako treba – priznala je novopečena baka.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Goca je otkrila detalje zdravstvenog stanja preminule drugarice.

– Imala je karcinom, išla je u Kamenicu na zračenje. Prošle nedelje sam išla da je vidim, nadala sam se da će da se izvuče, ali iznenada se desilo. Mislili smo svi da će da se izvuče, međutim, kažu da je noćas dobila emboliju pluća i ugušila se! Držim se koliko mogu – rekla je Goca Džehverović.