“MOLIM TE, URADI NEŠTO, IMAM KRATERE PO LICU!”: Ana Nikolić javno moli za pomoć, otvaraju joj se rane po čelu

“Pogledaj na šta ličim!”

Pjevačica Ana Nikolić objavljena je na jednom od Instagram profila, gdje moli za pomoć.

Naime, Ana Nikolić se snima i doziva u pomoć, a snimak je vrlo uznemirujuć budući da ona zaista ima kratere po čelu i licu.

– Je l’ ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu – poručuje Ana u videu i dodaje:

– Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih bijesova i nervoze, pogledaj na čega ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno – zaključila je pjevačica u videu koji se pojavio na Instagramu.

Ana Nikolić se godinu dana “muči” muku sa kožom: Redovno posećuje ljekara zbog vidljivih ožiljaka
Pjevačica Ana Nikolić već godinu dana ima problem sa licem, gdje joj se otvaraju rane, a juče je uslikana ispred klinike za kožne i venerične bolesti, gdje se navodno liječi.

Naime, pjevačica već duži vremenski period ima problem sa kožom, odnosno licem, a juče je bila samo na kontroli.

– Ana već godinu i po dana odlazi kod jedne doktorke na Dedinje, gde pokušava da reši problem s manjim i većim krastama koje ima na licu, a najviše na čelu. U okviru tog tretmana, ona stavlja glavu ispod lampe, čija svetlost pomaže isušivanju tih krasta. Njoj se to neko vreme sve povuklo, ali joj se poslednjih nekoliko dana taj problem vratio. Kada se nedavno pojavila kao gošća na reviji Bate Spasojevića, svi su primetili da je krila lice mrežicom, kao i da su joj se na licu jasno videle otvorene rane i to čak na tri mesta – ispričao je izvor i dodao:

– To je sve od tog kožnog oboljenja. Iako joj je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su joj sad još više došli do izražaja jer joj se koža u tom delu oljuštila. Baš muku muči s tim poslednjih nekoliko nedelja – priča izvor blizak pjevačici za “Kurir”, koji negira da je Ana zbog ovog problema i hospitalizovana.