JANJUŠ SE POMIRIO SA BIVŠOM ŽENOM – PA OBJAVIO SLIKU: Evo kako ona sada izgleda

Ispunila mu se želja?

Bivši učesnik Zadruge, Marko Janjušević Janjuš tokom šestre sezone Zadruge izjavio je da ima veliku želju i da čini sve da dođe do pomirenja sa njegovom bivšom suprugom Enom Janjušević, sa kojom ima ćerku Krunu Janjušević.

On je izjavio i da se kaje što je ikada prevario kao da žali što je povrijedio svoju suprugu i time okončao brak, a sve zbog veze sa Majom Marinković.

Podsjetimo, Marko i Maja Marinković su stupili u ljubavnu vezu tokom Zadruge, koja je trajala dvije godine, a u međuvremenu se košarkaš i razveo.

– Mislim da me možda voli i dan-danas. To jeste bila najveća ljubav, neke stvari su se odigrale kako su se odigrale. Ne postoji šansa da bih mogla da oprostim neke stvari koje su urađene, pa tako i on, s moje strane. Ali, kada bih birala osobu s kojom bih se družila i provodila vrijeme, to bi bio Janjuš – zaključila je Maja u emisiji “Amidži šou” tokom šeste sezone, a podsjetimo Maja i Janjuš su definitivno raskinuli kada je ona nakon rijalitija saznala da je u drugom stanju, te joj je on navodno poslao novac za kiretažu.

Janjuš se u medijima osim Maje nije pojavljivao ni sa jednom djevojkom, a tokom učešća u Zadruzi je sajvetovao sve da ne varaju jer se on opekao.

U nekim momentima je Janjuš bio u dobroj komunikaciji sa Marinkovićevom, ali nije bilo bližiih kontakata jer je jasno rekao po ulasku da želi da se pomiri sa bivšom suprugom.

Sada, nakon superfinala šeste sezone Janjuš je objavio snimak iz kafane sa Enom i dodao srca.

Na snimku on njoj pjeva. ali i ona mu uzvraća pjesmu Tome Zdravkovića “Da li si mi vjerovala ženo jedina”.

Budući da ova pjesma može opisati njihovu ljubav, da li je ovim snimkom Janjuš svima stavio do znanja da je došlo do pomirenja ostaje nam da saznamo…